Gamesdust
usr.mnu
zoeken

Home
Nieuws
Reviews
Previews
Columns
Walkthroughs
English
Forum

Login

Registreer

Call of Duty 4: Modern Warfare

Door: Ryaden op: 2007-06-14, 8445 views

PlatformInfinity Ward is bezig met een nieuwe Call of Duty, Call of Duty 4:Modern Warfare. Het spel gaat op de PS3 en Xbox360 uitkomen. Beide versies zullen met 1080p werken en met 60 frames per seconde. Het spel komt niet op de Wii en als ze het op de Wii willen uitbrengen beginnen ze vanaf de bodem af aan.

Geen World War II, maar High Tech
Deze keer geen WWII meer. Ze pakken het modern aan. Dit betekent dat alle WWII wapens en voertuigen worden vervangen voor modernere High Tech wapens en voertuigen. Nu rezen er allemaal vragen op of het spel dan nog hetzelfde was, of meer tactisch werd enz. Het spel speelt precies hetzelfde als de vorige Call of Duty's. De Multiplayer wordt niet raar, maar unieker en spannender. Het spel kan vergeleken worden met Rainbow Six, alleen COD is mannelijker.

Moderne Call of Duty 2?
Als je verwacht dat het spel net zo is als Call of Duty 2, alleen dan moderner, staat je een leuke verassing te wachten! Infinity Ward heeft de afgelopen twee jaar zitten werken aan de technologie, en die is een stuk uitgebreider, wat er voor zorgt dat het spel veel lekkerder speelt. Het niveau van de graphics van de omgeving en de mensen is aardig omhoog gegaan.
Een voorbeeld: Op een gegeven moment loop je een schuur binnen, en zie je het zonlicht door scheuren in het dak naar binnen schijnen, je ziet dan stofdeeltjes in de lucht dwarrelen! Maar dit is nog niet zo mooi als het rookspoor dat een raket werper achter laat! En er zijn nog veel meer mooie dingen, zoals elke persoon heeft een volledige schaduw! Grafisch gaat het dus zeker naar een hoger niveau!

Verhaallijn
Infinity Ward vertelt nog niet in details de verhaallijn, maar wel is bekend dat het in een moderne wereld afspeelt, en dat er een groep van vier man is die de wereldvrede om zeep willen helpen. The Four Horsemen worden ze genoemd. Ze moeten gestopt worden, en de taak is aan jou om dat te doen. Er zullen veel gevechten plaatsvinden in Rusland, het Midden Oosten en het Oostblok. Niet gelijk conclusies trekken over Irak en Iran ed. Want het verhaal is helemaal fictie en heeft hiermee niets te maken.

Zoals altijd bij COD spellen, zie je de oorlog in de ogen van verschillende personages. Deze keer word er wel meer geswitched tussen de personages. Dus niet eerst die campaign, daarna de ander. Er wordt tussendoor geswitched. De meeste missies speel je waarschijnlijk een SASer of een US Marine. Er zitten grote verschillen in deze twee. Want de US Marines zijn heel erg luid, je hoort AI Marines schreeuwen en schelden veel, ze gedragen zich een beetje als losers. En de SAS zijn rustiger en lijken veel proffesioneler.

Grant Collier, hoofd van Infinity Ward, vertelt: "We really needed to create a bad villain, since we don't have Nazis to kill any more. In previous Call of Duty games, you could start off and know that those guys are bad, we need to kill them for X, Y and Z reasons. We spent a lot of time working on the storyline. We've hired Hollywood writers who are really great at creating cliff-hangers".

Voor Screenshots check IGN.com

Volgende en vorige item:
360 Microsoft verdedigd de kosten van Xbox Live
PC Nieuw filmpje Bioshock

1 reacties

Reacties:

Geplaatst op: 1-01-1970: 1:00 door: Switchboy

switchboy's avatarHij komt ook naar PC...


Reageer

Je reageert nu als (uitloggen).

Over ons :: Contact :: Adverteren :: Review scores :: Privacy policy :: Disclaimer