Gamesdust
usr.mnu
zoeken

Home
Nieuws
Reviews
Previews
Columns
Walkthroughs
English
Forum

Login

Registreer

Watch_Dogs E3 trailer lijkt toch aangedikt

Door: Switchboy op: 2014-04-11, 5324 views

ArtikellogoVandaag is een promotie trailer van Watch_Dogs verschenen die gameplay beelden op de PC laat zien. Ook worden er verschillende technieken die gebruikt worden voor de graphics uitgelegd. Wat opvallend is, is dat de graphics er niet zo spectaculair uitzien als op de 'gameplay trailer' die op de E3 werd getoond. Hieronder beide filmpjes oordeel vooral zelf.

De eerdere trailers lieten vooral de gameplay op next-gen consoles zien. En het was aannemelijk dat de fantastische graphics die het spel op de E3 liet zien alleen op de PC gehaald konden worden. De systeemeisen die de afgelopen tijd verschenen wezen ook op een erg pittige game. Maar nu lijkt de PC versie toch de verwachtingen niet helemaal waar te kunnen maken.

De nieuwe trailer:



De E3 trailer uit 2012:



Het belangrijkste verschil is dat er in de trailer van 2012 een hoop gebruikt wordt gemaakt van een effect wat in de fotografie het "bokeh effect" heet. Dit effect zorgt ervoor dat je onderwerp, wat zich dichtbij bevind, scherp in beeld komt. Terwijl de achtergrond onscherp is. Dit wordt bereikt door veel licht de camera in te laten. Het diafragma staat dus heel wijd open. Hiermee kan je aan een foto of film extra diepte toevoegen.

En dat is precies het verschil tussen bovenstaande filmpjes. Het is dus waarschijnlijk dat of de cinematics in het spel dit effect bevatten. Of dat het filmpje is nabewerkt om er extra mooi uit te zien.

Het 'bokeh effect':

Volgende en vorige item:
MOB Age of Empires komt naar mobiele apparaten
Wii NES Remix 2: Klassiekers in een nieuw jasje

0 reacties

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees de eerste die reageert, voer je reactie hieronder in!



Reageer

Je reageert nu als (uitloggen).





Over ons :: Contact :: Adverteren :: Review scores :: Privacy policy :: Disclaimer