Gamesdust
usr.mnu
zoeken

Home
Nieuws
Reviews
Previews
Columns
Walkthroughs
English
Forum

Login

Registreer

The Crew: Ubisoft gaat voor de Full HD ervaring.

Door: Switchboy op: 2014-04-09, 5252 views

ArtikellogoThe Crew is de Next Gen racegame van Ubisoft. Het spel zal zowel op de Xbox One als op de PS4 op een resolutie van 1080p draaien. De framerate moet echter wel boeten voor deze beslissing, deze is namelijk gecapped op 30FPS. Belangrijker is natuurlijk hoe dit spel op PC gaat presteren. En of die lage framerate cap ook op de PC aanwezig zal zijn.

Julian Gerighty, Creative director, liet weten dat de PC versie niet al te veel zal verschillen met de console versies. Ivory Tower probeerd de zelfde ervaring in alle versies te bieden. “Het is daarom belangrijk dat we niet verschillende dingen gaan doen voor verschillende platforms.”Terwijl hij over de PS4 versie beweeerde dat daar door Reflections, die de PS4 port maakt, extra functies worden toegevoegd. Zo kan je de map besturen met de trackpad. Oftwel het lijkt erop dat de PC versie misschien niet de volle aandacht krijgt die het verdient.

Maar we blijven natuurlijk hopen dat de PC versie in ieder geval geen framerate cap heeft en dat er voldoende opties zijn voor schaalbaarheid en de ondersteuning van zowel toetsenbord + muis en controllers zoals stuurtjes in orde is. Maar dat is afwachten tot de uiteindelijke release.

via VG24/7

Volgende en vorige item:
PS4 Stick It To The Man komt naar de PlayStation 4
MOB Unreal Engine 4 komt ook naar Windows Phone en RT

0 reacties

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees de eerste die reageert, voer je reactie hieronder in!Reageer

Je reageert nu als (uitloggen).

Over ons :: Contact :: Adverteren :: Review scores :: Privacy policy :: Disclaimer