Gamesdust
usr.mnu
zoeken

Home
Nieuws
Reviews
Previews
Columns
Walkthroughs
English
Forum

Login

Registreer

Altijd spelen tegen iemand met dezelfde skills?

Door: Switchboy op: 2014-03-28, 2077 views

PlatformOnline spelen is erg leuk, maar het kan snel saai worden als je achter elkaar blijft winnen of frustrerend als je in een team speelt wat continue verliest. Daar hebben ze mogelijk bij Respawn nu wat op gevonden.


Respawn, de ontwikkelaar van Titanfall, heeft namelijk een bèta van hun vernieuwde skill-based matching systeem vrijgegeven. Spelen via deze modi kan via de 'improved matchmaking'-knop. De nieuwe functie kijkt niet alleen bij het uitzoeken van de meest geschikte match naar je skill level, maar zal deze ook tussendoor vervolgen. Waar nodig kan het systeem dan ingrijpen.

Dit doet het door na de ronde teams kunnen wisselen van tegenstander als er te veel verschil in niveau zit. Bijvoorbeeld wanneer het ene team het andere compleet domineert. De twee teams zullen in de volgende ronde andere tegenstanders krijgen die meer qua niveau op elkaar aansluiten.Je krijgt van zo'n team swap geen melding te zien. Je weet dus niet van de tegenstander of zo zojuist zijn vervangen en of het vervangende team net vernederd is. De gamemode zal voorlopig naast de klassieke multiplayer worden uitgerold.

Volgende en vorige item:
PC Flockers - Heb je je schapen op het droge?
ALG Watch_Dogs: Welcome to Chicago

0 reacties

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees de eerste die reageert, voer je reactie hieronder in!Reageer

Je reageert nu als (uitloggen).

Over ons :: Contact :: Adverteren :: Review scores :: Privacy policy :: Disclaimer