Gamesdust
usr.mnu
zoeken

Home
Nieuws
Reviews
Previews
Columns
Walkthroughs
English
Forum

Login

Registreer

Vooruit- en terugblik kerstgolf PC deel 3

Door: Switchboy op: 2008-11-05, 4144 views

PlatformHet is weer zover. Het is november dus we zitten middenin een releasegolf. Wat staat ons nog te wachten, wat hebben we misschien net gemist?

Als we het lijstje volgen dan komen we bij Tomb Raider: Underworld. In deze incarnatie van Tomb Raider zijn wat leuke nieuwe functies toegevoegd. Nee Lara heeft nog steeds geen wit doorschijnend shirtje aan. Maar de game zal wel een dynamisch weer systeem hebben. Dus misschien zit er toch nog een wet t-shirt in. De omgaving zal in iedergeval realistisch op bijvoorbeeld regen reageren. Dit houdt in dat als het regent en Lara maakt voetstappen, dat deze dan na een tijdje weg zullen spoelen. Verwacht: 21-11-2008

Dan hebben we nog The Whispered World verwacht 1-12-2008. En Julia verwacht 31-12-2008.

Dan is er ook nog Grand Theft Auto:IV. Na ruim een half jaar eindelijk op de PC. Gelukkig geeft rockstar ons wel iets voor het wachten. Zo zijn de textures flink opgepoetst, is het spel erg schaalbaar gemaakt. Dit houd in dat je hem zelfs kan spelen op je 3 jaar oude computer. En het mooiste van alles is dat je zelf een hoop aan dit spel kan gaan afstellen. Zo kan je bijvoorbeeld de verkeersdrukte aanpassen om het speelbaar te krijgen of juist iets drukker dan op de console.

Ook zal er in de PC versie een video-editor zitten. Hiermee kan je filmpjes maken van opgeslagen stukjes gameplay. Tijdens het spelen zal automatisch de laatste 2 minuten of 30 seconden, dit hangt van de hoeveelheid gebeurtenissen af, worden gebufferd. Zodra de speler dan op F2 drukt zal deze buffer worden opgeslagen.

In de filmeditor kan je filmpjes aan elkaar plakken, camera standpunten veranderen, muziek harder of zachter zetten en SFX volume (explosies enz) kunnen aanpassen. Hierdoor kan je je filmpje nog net dat beetje indrukwekkender maken.

Ook is de multiplayer, die via windows live zal verlopen, uitgebreid met twee nieuwe modi.Al met al is er weer genoeg om dit jaar aan sinterklaas of de Kerstman te vragen. Nu alleen nog de tijd vinden om alles te kunnen spelen!

Terug naar Deel 1 || Deel 2

Volgende en vorige item:
ALG Login systeem
PC Vooruit- en terugblik kerstgolf PC deel 2

0 reacties

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees de eerste die reageert, voer je reactie hieronder in!Reageer

Je reageert nu als (uitloggen).

Over ons :: Contact :: Adverteren :: Review scores :: Privacy policy :: Disclaimer