Gamesdust
usr.mnu
zoeken

Home
Nieuws
Reviews
Previews
Columns
Walkthroughs
English
Forum

Login

Registreer

Vooruit- en terugblik kerstgolf PC

Door: Switchboy op: 2008-11-05, 4231 views

PlatformHet is weer zover. Het is november dus we zitten middenin een releasegolf. Wat staat ons nog te wachten, wat hebben we misschien net gemist?

Om te beginnen was de aftrap van deze golf, zoals gebruikelijk in september. EA pakte meteen groot uit met Spore. En dat was op slag een succes. Vooral voor de casual markt. Want het spel miste diepgang, hierover meer in onze review, waardoor het erg makkelijk was en ik er snel op uitgekeken was.

Waar kunnen we deze week op rekenen? Om te beginnen staat Quantum of Solace op het lijstje. Hiervan is de demo inmiddels al bijna een maandje uit. En is misschien wel even het proberen waard. Hij is wel erg kort ~3 minuten gameplay.
Gamer's Hell
Actiontrip
AtomicGamer
BigDownload
ComputerGames.ro
eXp Download
Fangaming
Filefront
Fileshack

Het spel maakte grafisch niet echt een indruk, het viel tegen wat ze uit de CoD4 engine weten te persen. Maar wat gameplay beterft zat het wel aardig in elkaar. Misschien een titel om toch in de gaten te houden. Vooral ook vanwegen de heerlijke HD filmpjes die je tussendoor krijgt.

De volgende op het lijste is Legendary. Een spel dat zich afspeelt rond het personage Charles Deckard, een kunstdief die op een dag de Doos van Pandora steelt. Natuurlijk maakt hij hem open en laat hij de plagen op de mensheid los. Een oorlog is het gevolg. Die nog eens ingewikkelder wordt doordat verschillende geheime genootschappen zich ermee bemoeien. Omdat Deckard de doos geopend had, is hij de enige die deze ook weer kan sluiten en dus begint hij aan zijn missie om de menselijke beschaving te redden van de ondergang.Ga verder naar deel 2Volgende en vorige item:
PC Vooruit- en terugblik kerstgolf PC deel 2
ALG Fifa 2009

0 reacties

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees de eerste die reageert, voer je reactie hieronder in!Reageer

Je reageert nu als (uitloggen).

Over ons :: Contact :: Adverteren :: Review scores :: Privacy policy :: Disclaimer