Gamesdust
usr.mnu
zoeken

Home
Nieuws
Reviews
Previews
Columns
Walkthroughs
English
Forum

Login

Registreer

Grand Theft Auto: San Andreas: Badlands & San Fierro Walkthrough

Door: Switchboy op: 2008-07-12, 8119 views

PlatformBadlands & San Fierro
CRASH verteld je het een en het ander, over je broer enzo. Maarja, waarom leef je eigenlijk nog...? Tjaa, ze kunnen niet zonder je. Tijd voor de volgende missie.

Badlands
Moeilijkheid: 5/10 of 7/10
Beloning: Niets
Uitleg:
CRASH wilt dat je een getuige het zwijgen oplegd, omdat deze getuige te veel informatie over CRASH heeft. CRASH weet toevallig dat de getuige zich schuilhoudt in de bergen. Jij moet er naartoe, de getuige omleggen en het bewijs leveren door middel van een foto dat de getuige echt dood is. Er wordt uitgelegd hoe de camera werkt, als je dat nog niet weet.

Allereerst ga je naar de Ammunation en koop je een wapen en een kogelvrijvest voor de zekerheid. Daarna spring je op de Sanchez die bij het trailerpark staat en rijdt je richting de gele marker. Stop in de rode straal als je er bent, en er komt nog een gele marker op de radar, dieper in het gebergte. Als je er bent stap je van je motor en loop je tussen de bomen links van je naar het huisje. Zorg ervoor dat je net uit het zicht blijft van de "FBI agenten". Je kan dit op twee manieren doen:
1. Je kan iedereen neer gaan schieten en hopen dat de getuige er niet vandoor gaat.
2. Je kan sluipend langs de agenten komen, door op het goede moment het huisje te naderen (dus als de agenten met hun rug naar je toe staan).

Als je de getuige niet hebt laten schrikken dan kan je hem rustig neer schieten, een fotootje maken en er weer vandoor gaan. Heb je hem wel laten schrikken dan rent hij naar zijn auto en probeert hij te ontsnappen. Ren dan naar de motor die buiten bij het huisje staat en begin de achtervolging. Schiet gewoon op de auto totdat hij in de brand staat of explodeerd en als de getuige nog leeft schiet je hem ook neer. Maak de foto en rijdt naar de gele marker. Missie één van het tweede eiland voltooid!

Na deze missie krijg je een telefoontje van Cesar Vialpando. CJ legt alles uit en Cesar verteld dat hij iemand kent die wel kan helpen. Na het telefoontje verschijnt er een ? op de radar. Daar is dus de volgende missie, maar van wie?

First Date
Als je bij de ? bent aangekomen en de straal inloopt leer je Catalina kennen. Catalina spoort niet helemaal. Maar daar gaat het niet om. Dit is niet echt een missie, je ziet een cutscene waarin Catalina wordt geintroduceerd. Erna ga je met haar vier plaatsen overvallen. En het leuke is, je mag de volgorde zelf bepalen. Ik heb gewoon een willekeurige volgorde genomen, je mag afwijken van deze volgorde.

Tanker Commander
Moeilijkheid: 3/10 (met tip) of 6/10 (zonder tip)
Beloning: $5000
Uitleg:
Oké, ik heb gekozen voor Tanker Commander, omdat daarbij ook weer een zijmissie vrijgespeeld wordt. Rijdt naar de benzinestation waar de missie begint. In het filmpje zie je dat Catalina de winkel probeert te overvallen via de buitenkant van het raam, maar helaas, kogelvrijglas. Ach, dan maar de tanker die buiten staat kapen! Stap in de vrachtwagen en ga precies voor de aanhanger staan. Rijdt achteruit zodat de oplegger er automatisch aan vastklikt. Op dat moment komen de eigenaren naar buiten en stappen in een auto om de achtervolging te beginnen. Dat wordt leuk.

De eigenaren blijven heel de tijd drive by's doen, dus probeer geen gekke dingen te doen met de tanker, want dat gaat niet werken. Rijdt naar de gele marker zonder scherpe bochten, want anders koppelen de tanker en de oplegger dalijk los en dan ben je verder van huis. Zorg ervoor dat het balkje van leven van de tanker niet leeggaat(Gebruik de tip, om zeker te zijn van een rustig ritje). Eenmaal aangekomen bij RS Haul, parkeer je de tanker, voor een magere maar altijd welkome $5000 en een nieuwe zijmissie. Mission Passed.

Tip:
? Wanneer je de tanker vastklikt aan de oplegger en de eigenaren de auto instappen, stap dan uit de tanker, om de eigenaren koelbloedig neer te schieten, want aan achtervolgers hebben we niets. Schiet gewoon de auto in de brand, of mik op de hoofden in de auto. Het probleem kan zijn dat de auto namelijk onder de tanker rijdt, in de brand vliegt en dan... BOEM!!!! Dag Tanker...

Nu kunnen we deze zijmissie gelijk gaan doen, maar helaas moet je daar al Las Venturas unlocked hebben, en dat hebben we nog niet, dus deze zijmissie laten we even voor wat het is. We komen er later op terug.

Je wordt gebeld door ene kerel genaamd "The Truth". Hij wordt aangegeven met TT op de radar. Op naar TT.

Body Harvest
Moeilijkheid: 4/10
Beloning: Respect +
Uitleg:
The Truth verteld in het filmpje dat je een combine harvester gaat stelen op een boerderij. Rijdt naar de gele marker, waar de boerderij is. Als je in de rode straal rijdt, zie je een cutscene met de combine harvester die door een weilandje rijdt. De beste manier om deze missie te doen is om achterlangs de boerderij te gaan. Daar is het, het minst druk en kan je makkelijker bij de harvester komen. De bestuurder van de harvester heeft een shotgun, zorg ervoor dat hij je niet kan raken. Stap in de harvester. De besturing kan een beetje wennenn zijn, vanwege de frontwheel drive van het voertuig. Er is maar één mogelijke uitgang en dat is door het midden. Rijdt iedereen over die in de weg staat. Eenmaal weer op de weg, komt er een pick up achter je aan. Stap uit, schiet beide boeren dood en vervolg je route naar het einde van deze missie.

Na deze missie krijg je een telefoontje van Cesar, ze zijn in gevaar. CJ zegt dat ze een trailer moeten huren in Angel Pine. Er verschijnt een C op de radar.

King in Exile
Dit is geen missie, maar een cutscen waarin Cesar verteld wat er gaande is. En er wordt verteld dat Big Smoke twee keer per week een auto vol met geld laat transporteren van en naar San Fiero. CJ zegt het in de gaten te gaan houden.

Nu verschijnt er een roze C op de radar. Catalina wilt weer een overval plegen samen met jou.

Eenmaal daar, kijk je het filmpje en heb je de keuze uit drie verschillende locaties, bepaal zelf welke je wilt doen.

Local Liquor Store
Moeilijkheid: 2/10
Beloning: $1000
Uitleg:
Je gaat samen met Catalina de lokale drankwinkel overvallen. In het filmpje zie je echter dat andere criminelen jullie voor zijn! Catalina laat dit niet over haar kant gaan en schiet één van de criminelen van zijn quadbike af. Zo kunnen jullie mooi de achtervolging inzetten. Zorg ervoor dat je goed achter de criminelen blijf zitten, dan doet Catalina de rest, door met een uzi vlak bij CJ zijn oor te gaan schieten. Twee van de drie gasten laten een koffer vallen, laat deze nog voor wat het is en zorg eerst dat ze alle drie dood zijn, de koffers blijven toch wel liggen en door ze eerst op te rapen verlies je te veel tijd en wordt de achterstand te groot. Als ze alle drie dood zijn, pak je op je gemak de twee koffers en rijdt je terug naar het berghutje van Catalina. Missie voltooid.

Na deze missie krijg je een telefoontje van Ceasar, je kan nu ook missies bij hem doen. Maar we gaan nu verder met Catalina.

Against all Odds
Moeilijkheid: 3/10
Beloning: $1000
Uitleg:
Deze keer gaan CJ en Catalina een lokaal wedkantoor overvallen. Catalina geeft je in de cutscene een satchel charge, waarmee je de kluis moet opblazen. Er wordt uitgelegd hoe je deze moet gebruiken. Gooi er eerst één bij de deur, om de deur op te blazen. Daarna gooi je er eentje bij de kluis, om de kluis open te blazen. CJ pakt het geld en jullie verlaten het wedkantoor. Je krijgt nu een vier sterren wanted level, tijd om naar de pay 'n spray te scheuren! Zoek de dichtsbijzijnde pay 'n spray op de kaart en let alleen op het rijden. Catalina zal op de politie schieten die je onderweg tegenkomt. Als je bij de pay 'n spray bent en de auto hebt overgespoten, kan je rustig en relaxed terugrijden naar de gele marker, het berghutje van Catalina. Mission Passed!

Small Town Bank
Moeilijkheid: 3/10
Beloning: $10000
Uitleg:
CJ en Catalina gaan een bank overvallen. Catalina gaat naar de kluis en jij moet de gijzelaars onder schot houden. Zorg ervoor dat de gijzelaars hun handen omhoog houden door op hun te richten. Helaas lukt het niet en de beveiliger begint te schieten. De politie wordt gewaarschuwd en omsingeld de bank, je krijgt een drie sterren wanted level. Catalina zegt tegen je dat je de ATM machines moet vernietigen omdat daar ook geld in zit. Jullie ontsnappen door de achterdeur, maar de politie staat jullie al op te wachten. Schiet je een weg door de steeg en let vooral op de politie agenten op de daken. Aan het einde van de steeg komen twee polite agenten op motoren. Schiet deze dood en stap op één van de motoren. Catalina gaat op de ander en jullie beginnen een ontsnapping. Helaas wordt Catalina op een gegeven moment omsingelt en jij moet haar "redden" door alle politie agenten om jullie heen neer te schieten. Na dit avontuur, springen jij en Catalina samen op jou motor en beginnen jullie een terugweg naar de blokhut van Catalina. Mission Passed, en $10000 rijker!

Nu zijn de overvallen met Catalina voorbij en is het tijd om weer missies te doen met CV, Ceasar Vialpando in Montgomery.


Volgende en vorige item:
PC S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky geeft eerste 25 minuten gameplay vrij
ALG Sid Meier Civilization Revolution

2 reacties

Reacties:

Geplaatst op: 1-01-1970: 1:00 door: Tziips

Top! Mooie walktrough!

Maar waar is nu de rest van het verhaal?

Je zegt namelijk: Nu zijn de overvallen met Catalina voorbij en is het tijd om weer missies te doen met CV, Ceasar Vialpando in Montgomery.

Is daar geen walktrough van gemaakt?

Groet

Geplaatst op: 1-01-1970: 1:00 door: Switchboy

switchboy's avatarHelaas is Rayden gestopt met het schrijven van deze walktrough.


Reageer

Je reageert nu als (uitloggen).

Over ons :: Contact :: Adverteren :: Review scores :: Privacy policy :: Disclaimer