Gamesdust
usr.mnu
zoeken

Home
Nieuws
Reviews
Previews
Columns
Walkthroughs
English
Forum

Login

Registreer

De tien nieuwste berichten in de categorie reviews:

CorsixTH remake van Theme Hospital

PlatformOude spellen zijn erg leuk, maar meestal is het een heel gedoe om ze op modern hardware nog aan de praat te krijgen. Gelukkig krijgen oude klassiekers nu een kans op een tweede leven. En dat allemaal dankzij de community. In onze remake serie zullen we iedere keer een andere fan made remake aan de tand voelen. De grote vraag daarbij is: Moet ik het origineel spelen of is het beter om de remake te pakken voor de leukste ervaring? Deze keer is het de beurt aan Theme Hospital de klassieker van Bullfrog.

meer...


DOTA 2 - Play more

PlatformDefence of the Ancient 2 (DOTA2) is de opvolger van de populaire Warcraft 3 mod DOTA. Valve heeft hierbij geprobeerd om zo dicht mogelijk bij de spelervaring van het orgineel te blijven. Hebben ze dit voor elkaar gekregen?

meer...


Battlefield: Bad Company 2

PlatformSinds Battlefield 1942 heeft DICE de standaard gezet qua oorlogsimulatie spellen. En hoewel dit spel geen echte vervolg is van Battlefield 2, maar van de spinoff Battlefield: Bad Company. Wekt dit spel nog wel de vraag op: Is DICE nog steeds toonaangevend in deze niche?

meer...


Gears of War

PlatformZo'n beetje een jaar nadat het spel de Xbox 360 als zoete broodjes over de toonbank liet vliegen is de game er nu ook eindelijk voor de PC. Ik heb het hier natuurlijk over Gears of War. De vraag is natuurlijk, zitten wij als PC gamers eigenlijk wel op deze game te wachten?

meer...


Sims 2

PlatformHet nieuwe deel van de Sims. Is het beter dan de eerste? Voldoet het aan de hype?

meer...


Anno 1701

PlatformOp een dag krijg je van je koningin een opdracht om met je schip ergens naartoe te gaan. Vol goede moed vertrek je naar het onbekende. Je komt aan op een onbewoond eiland en je begint hier een kleine settlement. Je huisjes zijn simpel en ook de behoefte van je mensen zijn makkelijk te vervullen.

meer...


Runescape

Platform

meer...


Battlefield 2142

Platform

meer...


Civilizations IV

Platform

meer...


Prey

Platform

meer...


TrackMania: Nations

PlatformTrackmania: Nations is een stuntgame en niet zomaar een stuntgame... Maar een GRATIS stuntgame! Nu zul je vast wel denken: "Ohw het is gratis dus zal het wel niet zoveel zijn" Maar daarmee doe je het spel echt tekort.

meer...Oudere berichten weergegeven per 10

Over ons :: Contact :: Adverteren :: Review scores :: Privacy policy :: Disclaimer