Gamesdust
usr.mnu
zoeken

Home
Nieuws
Reviews
Previews
Columns
Walkthroughs
English
Forum

Login

Registreer

De tien nieuwste berichten in de categorie Nieuws:

Age of Empires komt naar mobiele apparaten

ArtikellogoAge of Empires wordt klaargestoomt voor Andorid iOS en Windows Phone. De game moet spelen als het vertrouwde franchise, maar dan met aanraak besturing. De game wordt ontwikkeld door KLab uit japan.

meer...


Unreal Engine 4 komt ook naar Windows Phone en RT

ArtikellogoBinnen Epic wordt gewerkt om de Unreal Engine 4 ook op de mobiele platformen van Microsoft werkend te krijgen. En hoewel Unreal Engine 3 die ondersteuning al wel bied, ligt de daadwerkelijke implementatie van UE4 op deze platformen nog ver in de toekomst.

meer...


Gratis Assassin’s Creed Pirates update: uren aan nieuwe content

PlatformVoor Assassin’s Creed Pirates is van de week een update verschenen. En net als de eerste update in Januari voegt deze update weer heel veel content aan het spel toe.

meer...


Volvo laat Apple's Carplay zien

PlatformVolvo heeft een korte video uitgebracht over de op maandag aangekondigde Appele CarPlay. De software is er op gericht om via de autofuncties op de iPhone te kunnen bedienen zoals Siri-interactie, navigatie en muziek luisteren.

meer...


Final Fantasy VI onuitspeelbaar op Android

PlatformHet blijkt onmogelijk te zijn om voorbij een bepaald punt in een cutscene te komen vanwege een bug die het spel laat vastlopen.

meer...Oudere berichten weergegeven per 10

Over ons :: Contact :: Adverteren :: Review scores :: Privacy policy :: Disclaimer