Gamesdust
usr.mnu
zoeken

Home
Nieuws
Reviews
Previews
Columns
Walkthroughs
English
Forum

Login

Registreer

De tien nieuwste berichten in de categorie Nieuws:

The Crew: Ubisoft gaat voor de Full HD ervaring.

ArtikellogoThe Crew is de Next Gen racegame van Ubisoft. Het spel zal zowel op de Xbox One als op de PS4 op een resolutie van 1080p draaien. De framerate moet echter wel boeten voor deze beslissing, deze is namelijk gecapped op 30FPS. Belangrijker is natuurlijk hoe dit spel op PC gaat presteren. En of die lage framerate cap ook op de PC aanwezig zal zijn.

meer...


Nieuwe forum software

PlatformGamesdust.nl heeft sinds vandaag nieuwe forum software. Dit was nodig omdat phpBB teveel last had van spambots.

meer...


Watch_Dogs: Welcome to Chicago

PlatformEr is een nieuwe trailer van Watch_Dogs verschenen. In de trailer krijg je een 'rondleiding' door de stad. En er wordt uitgelegd waarom Watch_Dogs vooraan in de 'next gen' revolutie loopt.

meer...


Turkije blokkeert YouTube

PlatformEen week na de blokkade van Twitter in Turkije is nu ook de videosite YouTube in Turkije geblokkeerd. Dit gebeurd drie dagen voor de verkiezingen.

meer...


Speciale behandeling voor cheaters in Titanfall

PlatformSpelers die in Titanfall betrapt worden op cheaten staat een leuke verrassing te wachten. Ze mogen het spel blijven spelen. Maar moeten wel hopen dat ze de beste aimbot hebben die er is.

meer...


Titanfall server update: wat bugs geplet en balans tweaks doorgevoerd

PlatformDe servers van Titanfall zijn gepatched. En er zijn een aantal irritante bugs gefixed. Maar als je veel speelt met de Smart Pistol en Dead Man's Trigger moet je je even aan de nieuwe situatie aanpassen.

meer...


Next gen Assassin's Creed: Unity trailer

PlatformEr gingen al een tijdje geruchten over een Assassin's Creed in Parijs. En nu heeft Ubisoft deze geruchten bevestigd. Ze hebben namelijk een trailer uitgebracht.

meer...


Valve onthuld opnieuw ontworpen Steam controller

PlatformIn januari liet Valve weten dat het de steam controller zou herontwerpen. En dat de touchscreen interface zou komen te vervallen. Nu heeft het bedrijf een foto van de nieuwe controller uitgebracht.

meer...


De Xbox One controller gaat op de PC werken

PlatformOndanks sterke geruchten dat de Xbox One controller nooit op de PC gaat werken zegt Albert Penello van Microsoft dat deze geruchten '100% onjuist' zijn. En dat de controller uiteindelijk gewoon gaat werken.

meer...


Inloggen en reageren via je Facebook account

PlatformVandaag voor de verandering eens geen nieuwe content, maar wel een nieuwe functie die het gebruikersgemak aanzienlijk zal verhogen. Vanaf vandaag is het namelijk mogelijk op op Gamesdust in te loggen met je Facebook account.

meer...


The Witcher 3 uitgesteld tot februari 2015

PlatformHoewel de game dit jaar nog uit had moeten komen heeft de Poolse ontwikkelaar CD Projekt Red aangegeven dat ze meer tijd willen hebben voor de game. Hierdoor komt The Witcher 3 op zijn vroegst in januari 2015 pas op de markt.

meer...Oudere berichten weergegeven per 10

Over ons :: Contact :: Adverteren :: Review scores :: Privacy policy :: Disclaimer