Gamesdust
usr.mnu
zoeken

Home
Nieuws
Reviews
Previews
Columns
Walkthroughs
English
Forum

Login

Registreer

De tien nieuwste berichten in de categorie Nieuws:

Titanfall heeft de port naar de 360 goed overleefd

ArtikellogoTitanfall is inmiddels al een tijdje uit op de Xbox One en op PC. Er stond echter ook nog een port naar de Xbox 360 op de planning. Hoe zal de game spelen op deze toch al wat oudere console?

meer...


Gratis Call of Duty op Xbox Live

PlatformCall of Duty Ghost zal komend weekend gratis speelbaar zijn op de 360 en Xbox one. Het weekend start volgens Activision op vrijdagavond en eindigd op maandag. Het is de eerste keer dat een telg uit de Call of Duty reeks gratis speelbaar is.

meer...


Gerucht: MGS4 toch naar de 360?

PlatformNu een paar dagen geleden bekend is geworden dat FFXIII naar de 360 komt, is er een enorme geruchtenstroom op gang gekomen. Zo zou MGS4 misschien toch naar de 360 komen.

meer...


Too Human demo op Marketplace

PlatformVanaf vandaag is een demo van het spel Too Human voor live gold bezitters verkrijgbaar op Marketplace!

meer...


Xbox 360 krijgt 60GB hardeschijf

PlatformMirosoft heeft de de geruchten bevestigt, die al een tijdje de ronde gingen. Er komt een nieuwe Xbox, met een grotere opslag capaciteit.

meer...


Viva Piñata 2 krijgt mulitplayer

PlatformIn een interview heeft Lead Designer, Justin Crook, laten weten dat het in Viva Piñata: Trouble in Paradise mogelijk zal zijn om co-op te kunnen spelen.

meer...


Microsoft komt deze E3 met "groot nieuws"

PlatformDavid Gosen, marketing manager bij Microsoft, heeft laten doorschemeren dat er deze E3 een "fantastische verrassing" aan zit te komen.

meer...


Limited edition Fable II

PlatformMicrosoft en Lionhead hebben bekend gemaakt dat er een Limited edition van Fable II komt. En dat mensen die Fable II pre-orderen een link krijgen, waarmee een gratis versie van de Fable II: Pub Game gedownload kan worden.

meer...


Rockstargames: Alleen de 360 versie van GTAIV bied de volledige ervaring

PlatformRokstargames heeft eindelijk laten waten wat het van plan is rond de extra downloadable content. Deze zal zoals al bekend was in eerste instantie alleen op de 360 uitkomen. Rockstar heeft nu laten weten dat dit stuk extra verhaal, ongeveer de lengte van Vice city Stories niet naar de PS3 gaat komen.

meer...


Beelden Project Gotham Racing 4

PlatformEr is een gameplay video onthult voor het spel Project Gotham Racing 4!

meer...


Toch nog europees microsoft evenement!

PlatformEen woordvoerder van Microsoft heeft laten weten dat er dit jaar toch nog een Xbox evenement in Europa plaatsvind.

meer...Oudere berichten weergegeven per 10

Over ons :: Contact :: Adverteren :: Review scores :: Privacy policy :: Disclaimer