Gamesdust
usr.mnu
zoeken

Home
Nieuws
Reviews
Previews
Columns
Walkthroughs
English
Forum

Login

Registreer

Gamesdust.nl Forums


Regels

 

Dit topic is gesloten.


Administrator

19 posts
Geregistreerd:
2007-02-16

Regels


Om het verblijf van iedereen op Gamesdust.nl zo aangenaam mogelijk te maken zijn er regels nodig.

Discussies binnen een topic gaan over een bepaald onderwerp. Hiervan wordt liever niet afgeweken. Als er een andere discussie ontstaat zet deze dan in een nieuw topic voort.

Op Gamesdust.nl gelden bepaalde omgangsvormen:
Er wordt niet gescholden, gedreigd en/of racisme geuit in wat voor vorm dan ook.

Het openen van topics met alleen een link naar een andere website zonder poging tot discussie zal worden gezien als spam. Het topic zal worden gesloten en de link verwijderd.

Gamesdust.nl is op geen ENKELE manier verantwoordelijk voor wat hier door gebruikers gepost wordt. Mocht je berichten tegenkomen waarvan je denkt dat ze in strijd zijn met de wet of goed fatsoen, breng dan het moderatie team op de hoogte.

Door je te registreren en te posten ga je automatisch akkoord met deze policy.

Verder geld hier gewoon de Nederlandse wet

Moderatie


Ieder forum moet op orde gehouden worden hiervoor hebben we het moderatie team. Dit team bestaat uit de redactie van Gamesdust.nl en bij groei van het forum worden hier eventueel extra moderators voor aangesteld.

Op sollicitaties naar een functie als moderator zal niet worden gereageerd, wanneer we hiervoor mensen zoeken nemen wij hiervoor contact met je op!

Ben je het niet eens met een moderatie?
Meld dit dan in het centrale moderatie topic op het desbetreffende forum. Als je argumenten steekhoudend zijn kan je topic heropend worden.

Een ban, en dan?


Bij herhaaldelijke misdragingen kan je van Gamesdust.nl verbannen worden. Bans worden altijd gemeld in het centrale banmeld topic in het Gamesdust forum. Hierbij staat ook een melding van de duur van de ban vermeld.

Als deze tijd verstreken is mag je een mailtje met excuses naar info@gamesdust.nl sturen. Hierna zal meestal de verbanning worden opgeheven.

Het ontduiken van een ban d.m.v. kloons (een ander account aanmaken) zal worden bestraft met het verlengen van de duur van de verbanning. 

Dit topic is gesloten.
Over ons :: Contact :: Adverteren :: Review scores :: Privacy policy :: Disclaimer